KONTOR

140 Nordea-ansatte får midlertidig kontor

Men mange Danske Bank-ansatte på vei inn hos Nordea i Trondheim er banken nødt til å finne en midlertidig løsning for kontorladskap for sine ansatte, mens man fortsatt leter etter bankens fremtidige trondheimshjem.

Leder for Nordea i Trondheim, Magnar Meslo, her på kontorene til Nordea på torget i Trondheim.
Publisert

Da BankShift var på besøk hos Nordea i Trondheim i fjor, kunne lederen for banken i Trondheim, Magnar Meslo, fortelle at man nå så på muligheter for nye lokaler for de ansatte, ettersom at mange Danske Bank-ansatte skulle over til Nordea.

– Vi må ha noe større, men hvor det blir, det må vi se på. Vi ønsker å være nære folket, kollektive knutepunkter og i Trondheim sentrum. Det å være synlig er viktig, sa Meslo til BankShift da.

Hovedkontoret til Nordea i Trondheim ligger midt på torget i sentrum av byen, drøye hundre meter unna bankgaten, der de fleste av konkurrentene i byen ligger. 

Ut av sentrum

Nordea Trondheim har ikke funnet en permanent løsning for alle sine ansatte ennå, men har nå en midlertidig løsning for 140 av arbeidstakerne, som blir plassert på et kontorlokale på Sluppen, der Nordea vil leie fra selskapet R. Kjeldsberg, og samlokalisere ansatte fra Nordea og nye ansatte fra Danske Bank.

– Vi valgte Folia-bygget Sluppen da dette er et område det satses på, vi får fremtidsrettede løsninger og gode fasiliteter i bygget. R. Kjeldsberg er samtidig en utvikler som legger til rette for at våre ansatte kommer seg enkelt til og fra jobb, samt at R. Kjeldsberg bidrar til å skape et bymessig tilbud i og rundt bygget, som gjør at våre ansatte opplever bypulsen, sier Meslo i en pressemelding.

Sluppen ligger ifølge Google maps en 55 minutter lang gåtur unna torget i Trondheim, eller 10 minutter i bil, utenfor rushtiden.

I meldingen skriver Nordea at Sluppen har god tilgjengelighet for Nordeas ansatte, og at dette var viktig for beslutningen om midlertidig lokalisering. 

– Folia er et bærekraftig og funksjonelt bygg. Våre lokaler blir nå tilpasset helt etter våre behov. R. Kjeldsberg og deres team forso vårt behov, og vi føler oss trygge på at vi skal bli godt ivaretatt i våre nye lokaler og på Sluppen, sier Meslo.