APPLEPAY

DNB vil tilby ApplePay til norske kunder

Dagen etter at  EU-kommisjonen annonserte at de har kommet til enighet med Apple om å åpne for kontaktløs betalingsteknologi (NFC) på iPhone, annonserer DNB at de åpner for ApplePay.

DNB vil tilby ApplePay til norske kunder.
Publisert Sist oppdatert

DNB er glade for å kunngjøre at vi vil tilby ApplePay til kundene våre innen utgangen av året, det skriver DNB i en pressemelding. 

Nyheten kommer dagen etter at  EU-kommisjonen  annonserte at de har kommet til enighet med Apple om å åpne for kontaktløs betalingsteknologi (NFC) på iPhone til andre mobile lommebøker. Vipps uttalte at avtalen en betydelig seier etter en årelang kamp om fri konkurranse for betalinger på mobil, det skriver Vipps i en pressemelding.

ApplePay gir DNBs kunder mulighet til å betale i butikken med iPhone og AppleWatch, og på nettet med iPhone, AppleWatch, iPad og Mac. 

– Vi vil at alle kundene våre skal kunne betale med mobilen på en enkel og trygg måte. Derfor er vi veldig glade for å jobbe med Apple slik at vi snart kan tilby kundene våre å betale sømløst i butikk og på nett med ApplePay, uttaler konserndirektør for personmarkedet i DNB, Maria Løvold, i pressemeldingen.

 DNB jobber med den tekniske integrasjonen og har som mål å gjøre ApplePay tilgjengelig for kundene innen utgangen av året. Løsningen vil være tilgjengelig for alle bankens kunder, inkludert kunder i Sbanken-konseptet.