BANKLOKALE

Handelsbanken opplever sterk vekst på Innlandet – måtte finne nytt kontor

Etter bankavtaler med Tekna og Akademikerne har Handelsbankens lokalkontor i Lillehammer opplevd stor etterspørsel. Så stor at man måtte bytte ut lokalet man har vært i siden 2007.

Bildet fra Handelsbankens inngangsparti på Aker Brygge i Oslo.
Publisert

Handelsbankens kontorer i Lillehammer gikk ut på dato ettersom etterspørselen fra kunder på rådgivning ble for stor. Banken har nå funnet seg større lokaler og har flyttet inn, skriver Gudbrandsdølen Dagningen

– Vi opplever at det er stor etterspørsel etter rådgivning. Det er bakgrunnen for behovet for fornying. Etableringen i Bryggerikvartalet er et signal om at vi er langsiktige i Lillehammer. Vi opplever sterk vekst på Innlandet, og i Lillehammer er det et vanvittig trykk på kundeetableringer, sier seniorrådgiver Thomas Moe Næstad, som tidligere har vært banksjef for kontoret.

Nåværende banksjef, Hans Skjelbred, sier til avisen at det etter hvert meldte seg behov for mer moderne og effektive lokaler. Noe som gjorde at Handelsbanken valgte å flytte, etter 17 år i samme lokale, i Storgata i Lillehammer.

Banken har skrevet under på en leieavtale som knytter dem til Bryggerikvartalet i Lillehammer i fem år, med opsjon for leie i nye fem år, skriver GD, som får vite at veksten på Innlandet har vært 1.500 nye kunder den siste tiden, de fleste privatpersoner.