FINTECH

Har sett vekst på 33 prosent siden september: – Demonstrerer vår evne

Det norske fintechselskapet Huddlestock vokser med eksisterende portefølje.

Huddlestocks nye sjef Leif Arnold Thomas jobbet beinhardt for å holde kostnadene nede.
Publisert

Huddlestock skriver i en pressemelding at selskapet nå har nådd en stor milepæl. Fintechselskapet har passert fem milliarder kroner i kapital under administrasjon (AuA).

I mai passerte Huddlestock milepælen, som representerer en vekst på 33 prosent siden september 2023, skriver selskapet. 

– Å passere fem milliarder kroner i kapital under administrasjon markerer en milepæl for oss og demonstrerer vår evne til å få vekst gjennom eksisterende kundeportefølje. Den raske veksten er et testament til verdien vår fullstendige investering-som-en-service gir til våre kunder, sier administrerende direktør Leif Arnold Thomas i Huddlestock.

Det er gjennom «safekeeping»-servicen at kapital under administrasjon har kommet. Huddlestock tilbyr kunder, som investeringsfirmaer, en «safekeeping» for klienters penger, og det regulatoriske og administrative som følger slike oppgaver.

Strengere

Thomas tok over lederrollen i Huddlestock i februar i fjor, og han fortalte i et intervju hos BankShift at kostnadskontroll var høyeste prioritet da han kom inn. Hans første årsresultat i sjefsstolen viste også en halvering av underskuddet i selskapet.

– Det er summen av en rekke tiltak; mindre bruk av konsulenter, innsparing på kontorkostnader, avsluttede leverandøravtaler med mer, sa Thomas tidligere i år, og la til at Huddlestock blant annet hadde blitt strengere med å godkjenne reiser på firmaets regning.

– Alle reiser skal godkjennes av meg. Hvis alle reiser litt mindre, bruker litt mindre penger på hotell eller konferanser, blir det til slutt penger av det, sa han.