MARKEDSFØRING

Hollywoodstjernen bytter fra Lunar til Paypal

Will Ferrell ser ikke ut til å gå lei av bank og betaling.

Will Ferrell i reklememodus. For Paypal (t.v) og for Lunar
Publisert Sist oppdatert

Mandag lanserte betalingstjenesten Paypal sin største annonsekampanje i USA noensinne. I hovedrollen: Hollywood-skuespiller og komiker Will Ferrell.

Til tonene av en gammel Fleetwood Mac-klassiker fyker Ferrell rundt i reklamefilmen syngende «I wanna pay with you Everywhere» for å overbevise amerikanerne om hvor enkelt og sikkert det er å handle med Paypals Debit Mastercard på nett og i butikk.

Åpenbart har Ferrell sansen for å gjøre reklame for finansielle tjenester.

Ble Lunar-ansikt i 2022

Det er ikke mer enn 2,5 år siden Ferrell gjorde det samme for den danske digitalbanken Lunar. Den gangen gjennom å uttale Lunar på omtrent like mange måter som reklamefilmen varte i sekunder.  

Danskene fikk en solid dose oppmerksomhet da det ble kjent at filmstjernen skulle bli bankens nye ansikt utad. Lunar meldte også at Ferrell gikk inn som medeier i banken og skulle bli med på utvikle merkevaren videre.

«Nordiske folk er smarte, sexy og lei av å la andre ta kontrollen over deres egne penger. Lunar er en digital disruptiv kraft i finansindustrien og leder an forandringene på tvers av landegrensene», var PR-budskapet fra Ferrell den gangen. 

Som å ta Monopolpenger fra sønnene

Nå er budskapet litt mer på kanten og mye mindre floskeltungt. Hovedpoenget er nemlig at debetkortet lanseres med fem prosent cashback på alle kjøp, i form av poeng i Pay Pal-appen. 

«Å få tilbake penger har ikke vært like enkelt siden mine sønner var små og jeg tok litt ekstra Monopolpenger når de så i en annen retning», lyder den nye reklamepunchlinen fra Ferrell.

I hvert fall i den pressemelding Paypal har sendt ut for anledningen. 

BankShift er ikke kjent med om det nye oppdraget betyr at Ferrell har gitt opp medeierskapet i Lunar.