KARRIERE

Hun blir ny administrerende direktør i Boligbanken

Styret i Boligbanken har ansatt Liv Lanka Laskemoen som ny administrerende direktør i banken.

Liv Lanka Laskemoen er ny admininstrerende direktør i Boligbanken.
Publisert Sist oppdatert

Styreleder Frode Ekeli i Boligbanken sier i en pressemelding at han er fornøyd med å få Laskemoen med på laget, og han ser frem til en spennende tid med god utvikling for banken i tiden som kommer.

Liv Lanka Laskemoen kommer fra stillingen som Client Executive for institusjonelle kunder i Skandinaviske Enskilda Banken (SEB). Hun har holdt diverse stillinger i SEB de siste 15 årene.

– Boligbanken har bevist at deres forretningskonsept er enestående og har på rekordtid klart å etablere et godt fundament med et svært kompetent team, solid kundegrunnlag , god inntjening og soliditet. Bankens ambisjon er å være det primære valget for boligselskaper og boligbyggelag ved å tilby de mest fordelaktige løsningene og betingelsene, sier Laskemoen.

– Det mest spennende er bankenes mulighet til å vokse videre og etablere seg som en utfordrer i dette markedssegmentet. Først og fremst er jeg veldig takknemlig for å få muligheten og gleder meg stort til å ta fatt på nye oppgaver. Mest av alt ser jeg frem til å få jobbe med et fantastisk team, utvikle oss videre og skape videre vekst, siden Laskemoen.