KJERNEBANKSYSTEM

Landkreditt Bank fornyer med Tietoevry

Avtalen mellom Landkreditt Bank og Tietoevry fornyes, i det banken kaller en «vesentlig investering i IT-løsninger».

Konsernsjef Ole Laurits Lønnum i Landkreditt og administrerende direktør Klaus Andersen i Tietoevry Banking.
Publisert

I en melding til BankShift skriver Tietoevry Banking og Landkreditt Bank at man nå har fornyet avtalen mellom seg. Avtalen gjelder leveranse av et bredt spekter av bankløsninger, inkludert kjernebank, kort- og betalingsløsninger, og løsninger for bekjempelse av økonomisk kriminalitet.

– Med den nye rammeavtalen med Tietoevry Banking gjøres en vesentlig investering i IT-løsninger som gjør at vi kan etterleve våre ambisjoner om videre vekst, med gode priser og brukeropplevelser i sentrum, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum i Landkreditt.

Landkreditt Bank har opplevd stor pågang den siste tiden, og har ambisjoner om å vokse videre både i personmarkedet og lanbruket. Derfor mener Lønnum at gode digitale løsninger vil bli viktig for banken fremover.

Tietoevry Banking er godt fornøyd med at Landkreditt har valgt å fortsette samarbeidet.

– Det er en stor tillitserklæring at Landkreditt Bank igjen har valgt Tietoevry Banking som partner for en langsitkig avtale. Det viser at vår moderniserte og skalerbare teknologiplattform er tilpasset behovene til fremtidens digitale bank med høy grad av brukervennlighet og kvalitet levert på en sikker og effektiv måte, sier administrerende direktør Klaus Andersen i Tietoevry Banking.