ARBEIDSLIV

NHO utnevner Flekkefjord Sparebank til månedens bedrift

For fjerde år på rad satser sparebanken på unge 'summer interns' for å vise at det finnes spennende jobbmuligheter også i egen region.

Trond Madsen, NHO, HR-leder Henriette Bakke og adm. banksjef Heidi Nag Flikka i Flekkefjord Sparebank foran et utvalg av studentmedarbeidere som er engasjert som "summer interns" i banken denne sommeren.
Publisert Sist oppdatert

Flekkefjord Sparebank er kåret til månedens bedrift i juni blant over 2000 medlemsbedrifter i NHO Agder. Utmerkelsen tildeles banken for deres satsning på internship-program for unge studenter i sommerukene.

I begrunnelsen fra NHO står det blant annet at «Flekkefjord Sparebank har gjennom sin satsning på internship i sommerukene for unge studenter, vist både vilje og evne til å forsterke koblingen mellom næringslivet og utdanningssituasjonen».
Dette er det fjerde året på rad at banken ansetter sommer-interns.

Administrerende banksjef Heidi Nag Flikka og HR-leder Henriette Bakke mottok diplomet fra Trond Madsen i NHO. 

– Vi ønsker at unge som er under høyere utdanning vender hjemover etter studiene. Derfor vil vi vise hvilke spennende jobbmuligheter som finnes i regionen vår. Det er viktig at vi ikke går glipp av verdifull kompetanse, sier Flikka.

Banken har ansatt 16  studenter denne sommeren, etter å ha fått inn over 60 søknader. Flere av studentene kan også få tilbud om å fortsette å jobbe for banken ved siden av studiene gjennom fleksible studentkontrakter. 

Flere av dagens ansatte i banken har tidligere vært summer interns, blant annet Alexander Helle, som i dag jobber som digital markedsfører.