SAMARBEID

Nordea inngår ny bankavtale med NJ

Bankavtalen vil gi medlemmene til Norsk Journalistlag fordeler på blant annet boliglån, kredittkort og dagligbanktjenester.

Sekretariatsleder i Norsk Journalistlag, Hilde Tretterud, og partneransvarlig i Nordea, Carl Emil Solvang.
Publisert Sist oppdatert

Norsk Journalistlag (NJ) har inngått en ny bankavtale for sine omtrent 8.600 medlemmer med Nordea. Den nye avtalen gir medlemmene tilgang til et bredt spekter av banktjenester med forbedrede vilkår.

Avtalen innebærer blant annet personlig rådgivning, digitale løsninger, samt fordeler på boliglån, kredittkort og dagligbanktjenester. Dette skal ifølge Nordea være tilpasset de spesifikke behovene til journalistlagets medlemmer.

– Vi er svært fornøyde med å kunne tilby en ferdigforhandlet bankavtale som møter Norsk Journalistlags behov, sier Carl Emil Solvang, partneransvarlig i Nordea.

Sekretariatsleder i Norsk Journalistlag, Hilde Tretterud, er også fornøyd med avtalen og oppfordrer medlemmene til å vurdere det nye tilbudet.

– Det er viktig for oss å ha en stabil bankpartner som gir medlemmene våre de beste vilkårene og den beste servicen. Vi tror Nordea vil være en god samarbeidspartner, sier Tretterud.