RESULTAT

Nordnet Norge med sterkt kvartal: – Høyeste noensinne

Inntektene hos Nordnet Norge vokser med 25 prosent sammenlignet med kvartalet i fjor.

Norgessjef Mari Rindal Øyen i Nordnet.
Publisert

Tirsdag kom den svenske investeringsplattformen Nordnet, som også tilbyr banktjenester til sine kunder, ut med sin kvartalsrapport. For Nordnet Norge viser rapporten gode tall.

– Nordnet i Norge har hatt et fantastisk godt andre kvartal hvor alle sentrale nøkkeltall utvikler seg positivt. Utviklingen i kundevekst og nettosparing er veldig sterk. Jeg er glad og stolt over at så mange nordmenn har tillit til, og velger Nordnet som sin plattform for sparing og investering. Sparekapital på 168 milliarder svenske kroner er den høyeste noensinne, og nivået på inntekter og resultat er også ny rekord, sier landssjef Mari Rindal Øyen i Nordnet Norge.

Driftsresultat for Nordnet Norge kom på 187,8 millioner svenske kroner i andre kvartal, opp fra 137,4 millioner svenske kroner i tilsvarende periode i fjor, en økning på 36 prosent. 

Driftsinntektene for Nordnet Norge kommer på 1.289 millioner svenske kroner, opp fra 1.071 millioner svenske kroner i andre kvartal 2023.

Inntektene vokste med hele 25 prosent sammenlignet med kvartalet i fjor, til da rekordhøye 266 millioner svenske kroner.

Antall nye kunder hos plattformen vokste med 12 prosent på årsbasis, og Nordnet Norge har en kundebase per juni på i overkant av 425.000 nordmenn.