KARRIERE

Norgessjefen i Northmill Bank går til Banqsoft

Jamal Hussain blir ny produktmanager i Banqsoft, og mener timingen med å gå over til leverandørsiden i finansbransjen nå er perfekt.

Jamal Hussain er ny senior produktmanager i Banqsoft.
Publisert

Etter fire år som landssjef i Norge for den svenske banken Northmill Bank, og arbeid med inntog i det norske markedet for banken, bytter nå Jamal Hussain ut banken til fordel for en rolle som senior produktmanager i Banqsoft.

BankShift har tidligere omtalt teknologiselskapet, som blant annet har kastet hatten i ringen i kampen om å bli kjernebankleverandør for Frendegruppen.

– Jeg ønsket å utvide horisonten og få erfaring fra leverandørperspektivet, spesielt med tanke på teknologiske løsninger og systemer for finansinstitusjoner, sier Hussain.

Han har over de siste 14 årene hatt ulike roller innen finansbransjen, og ser nå frem til å ta steget over til leverandørsiden.

– Jeg påstår at ingen konkurrenter har mer moderne tekniske plattformer og tilbyr et bredere spekter av tjenester enn det Banqsoft gjør, og legger til at selskapets evne til å levere fleksible og tilpasningsdyktige løsninger er en nøkkelfaktor, spesielt i dagens marked der EU-direktiver og reguleringer setter nye krav til bankenes systemer.

Hussain påpeker at timingen ikke kunne vært bedre, ettersom at man ser flere fusjoner, der finansinstitusjoner er ute etter moderne systemer. Banqsoft har nå en ambisjon om vekst i markedet i Norge.

– Vi har en tydelig ambisjon om å forsterke vår markedsposisjon i Norden i årene fremover. Vi har derfor ansatt flere domene-ekspterter i nøkkelroller i Banqsoft for å kunne realisere våre ambisjoner, men også for å sikre at vi kontinuerlig utvikler vår relasjon til våre eksisterende kunder. Vi er trygge på at Jamal vil være en verdifull ressurs for Banqsoft og våre kunder fremover, sier leder for banking og kredittservice i Banqsoft, Camilla Sorknes.