Ny Stacc-avtale – leverer låneveiviser til 11 banker

Nå skal Lokalbank Alliansen automatisere boliglånssøknadene for kundene sine.  

Christian Aanstad, CEO Stacc Link
Publisert Sist oppdatert

Fintech-selskapet Stacc melder om sin tredje avtale på kort tid etter to AML-relaterte avtaler med KLP og QKQ8 levert av Stacc Quesnay

Denne gang er det Stacc Link som skal automatisere lånesøknadsprosessen for kundene i Lokalbank Alliansen og en annen av deres samarbeidsbanker. 

Etter avtalen skal Stacc levere en digital låneveiviser som  automatisk innhenter informasjon fra lånesøker og tredjepartskilder knyttet til refinansiering av lån med pant i bolig, opplåning og kjøp av ny bolig med eller uten mellomfinansiering. Veiviseren skal forenkle prosessen for låntaker, medlåntaker og saksbehandler.  

Løsningen leveres integrert med Staccs løsning for finansiell analyse og rådgivning, Rådgiver PM, som igjen er integrert med bankenes kjernesystem for diskontering og livsløpshåndtering av lån. 

Christian Aanstad, daglig leder i Stacc Link, som har spesialisert seg på UX-design og prosessautomatisering, er stolt over avtalen og hvor raskt det har gått å få løsningen på plass.

– Effektiv utviklings- og implementeringstid til totalt 11 banker har vært kun tre–fire måneder og løsningen er planlagt lansert i september, sier Aanstad i en pressemelding.