KARRIERE

SNN henter
konserndirektør
fra Google

Birgitte Nygård Vibe (45) blir ny konserndirektør for
innovasjon og forretningsutvikling i SpareBank 1 Nord-Norge.

Birgitte Nygård Vibe, direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Sparebank 1 Nord-Norge
Publisert Sist oppdatert

Birgitte Nygård Vibe, som opprinnelig er fra  Lødingen i Ofoten, kommer fra jobben som Head of Agencies and Strategic Partnerships, Nordic hos Google i Dublin, og vender nå tilbake til Nord-Norge.

– Jeg har hatt noen utrolig spennende år i Google, et selskap som er svært langt fremme på mange områder. Nå er jeg klar til å ta med meg den erfaringen til SpareBank 1 Nord-Norge, for å bidra til at konsernet skal kunne ta nye steg med tanke på både innovasjon og kundeopplevelser, sier Vibe i en pressemelding. 

Ifølge Vibe har hennes plan alltid vært å returnere til Nord-Norge, og at den ledige konserndirektørstillingen var det perfekte tilfellet for å gjøre det. 

– Jeg virkelig ønsket denne stillingen, og at jeg ser frem til å arbeide for SpareBank 1 Nord-Norge, som jeg anser som et svært attraktivt konsern, sier hun.

Konsernsjef Hanne Karoline Kræmer er svært fornøyd med rekrutteringen.

– Vi hadde en rekke sterke søkere, men valget av Birgitte ble til slutt ganske enkelt. Både fordi hun bringer svært relevant erfaring og kompetanse, og fordi hennes resultater viser at hun evner å både tenke nytt og å sette endringer ut i live, sier konsernsjef Hanne Karoline Kræmer. 

Enheten Vibe skal lede består av ca 80 medarbeidere, og er lokalisert i Tromsø.  Som direktør for  innovasjon og forretningsutvikling blir Vibe også en del av konsernledelsen. Hun tiltrer i oktober.