KARRIERE

SR-Bank flytter konsernrolle ut av Stavanger

Sparebank 1 SR-Bank har ansatt markedskoordinator i Bergen.

Markedskoordinator for SR-Bank i Bergen, Anne Kristine J. Ellingsen.
Publisert Sist oppdatert

Sparebank 1 SR-Bank har ansatt Anne Kristine J. Ellingsen som markedskoordinator i Bergen.

– Jeg blir markedsavdelingens forlengede arm i Bergen. Jobben min blir å utnytte kompetansen og de sterke fagmiljøene i bergensregionen enda bedre. Jeg skal blant annet arrangere aktiviteter for bankens kunder og ansatte, forklarer Ellingsen til BankShift.

Hun skal koordinere all aktivitet på tvers av divisjonene i Bergen og omegn. I en epost til BankShift skriver SR-Bank at stillingen er et eksempel på en konsernrolle som flyttes fra Finansparken i Stavanger og ut i regionene. Ellingsen var en av 131 søkere til stillingen og hun er spent på å starte i en ny bransje.

– Jeg har erfaring fra markedsføring og salg, men fra andre bransjer enn finans. Det blir spennende å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og så er jeg litt spent på hvor formelt det er på kontoret, smiler Ellingsen.

Eksempel på aktiviteter som hun skal håndtere er den årlige Hagefesten, utdelinger fra Sparebankstiftelsen SR-Bank, etablererkvelder, Fondenes verden og andre fagdager både for ansatte og kunder.

Skal bygge tillit

Ellingsen forklarer at arrangementer i regi av banken er en viktig måte å bygge tillit på.

– Banker handler om tillit, og det bygger man gjennom å møte mennesker og se dem i øynene. Å skape arenaer der kunder og banken kan møtes kommer til å bli viktigere fremover, forklarer Ellingsen.

Hun påpeker at arrangementer ikke bare er en god arena for å skape tillit til eksisterende og potensielle kunder.

– Man kan også finne gode ansatte på arrangementer. Det er mange positive effekter av at banken har slike events, sier Ellingsen.