PRODUKTTJENESTE

Sunndal Sparebank kjøper majoritet i eiendomsselskap

Etter et par år med samarbeid har Sunndal Sparebank bestemt seg for å kjøpe en majoritetsandel av NEM Eiendomsmegling.

Jonny Engdal, administrerende banksjef i Sunndal Sparebank.
Publisert

I en børsmelding mandag morgen skriver Sunndal Sparebank at banken har kjøpt 51 prosent av aksjene i NEM Eiendomsmegling. Selskapet vil dermed skifte navn og bli en del av meglerkjeden Aktiv.

Sunndal Sparebank og NEM Eiendomsmegling inngikk en samarbeidsavtale i 2021, da banken etablerte et kontor i Kristiansund, og man ønsket å utvikle begge parter på Nordmøre. 

– Etter en periode med samtaler er vi svært glad for at vi kan offentliggjøre at NEM Eiendomsmegling blir en del av vår familie, og der vi i fellesskap skal løfte oss for å skape enda bedre kundeopplevelser i grensesnittet mellom eiendomsmegling og bank. Å bli en del av aktiv-kjeden er et naturlig steg for oss ettersom dette er en veletablert kjede med et sterkt merkenavn og har en god rigg av tjenester som sørger for profesjonalitet i kundeleveransen. Aktiv-kjeden eies av Eika Gruppen og er en del av Eika-alliansen, sier administrerende banksjef Jonny Engdahl i Sunndal Sparebank.

NEM Eiendomsmegling ble etablert i 2019 og Sunndal Sparebank skriver at meglerselskapet har fått god fotfeste på Nordmøre, der begge partene planlegger å vokse videre, i hele Møre og Romsdal, både organisk og strukturelt.