KARRIERE

Takker av «en ekte legende» i banken

Sparebank 68 grader Nord får ny banksjef i Lofoten, og takker med det av Werner Martinsen som legger bak seg en livslang karriere i banken.

Påtroppende banksjef for Sparebank 68 grader Nord Lofoten, Frank Kulseng, og avtroppende banksjef Werner Martinsen.
Publisert

Sparebank 68 grader Nord takker banksjef Werner Martinsen for tro tjeneste i banken før Martinsen går av med pensjon. For etter 47 år i banken gir nå Martinsen seg, og gir stafettpinnen videre til Frank Kulseng.

– Werner har vært en ekte legende i vår bank, og mange i Lofoten kjenner ham som et ansikt for Sparebank 68 grader Nord. Har har ledet våre kontorer i lofoten med et enestående engasjement for lokalsamfunnet og våre kunder. Nå går han av med en velfortjent pensjon, skriver banken på sin LinkedIn-profil.

Frank Kulseng, som tar over som banksjef i Lofoten, kommer fra stillingen som banksjef næring, som han tok over i 2019. Før den tid tilbrakte Kulseng 21 år i Harstad Sparebank, der han de siste 11 årene var assisterende banksjef.

– Samtidig ønsker vi Frank Kulseng velkommen som ny banksjef i Lofoten. Frank bringer med seg energi og ambisjoner for å bygge videre på det solide fundamentet Werner har skapt. Han er klar til å videreutvikle vårt lokalbankkonsept og sikre at vi fortsetter å være et førstevalg for innbyggerne i regionen, skriver banken.