OPPKJØP

Total Specific Solutions inngår kjøpsavtale av Buypass

IT-selskapet TSS kjøper den norske ID- og betalingstjenesteleverandøren Buypass.

Gunnar Lindstøl, adm. dir. Buypass
Publisert

Total Specific Solutions (TSS) har inngått avtale om kjøp av Buypass, skriver Buypass i en pressemelding.

– Dette betyr fremfor alt muligheter for vekst og starten på en ny og spennende fase for Buypass. TSS er godt posisjonert i flere attraktive markeder og har et solid internasjonalt nettverk. Dermed gir dette helt nye fremtidsmuligheter for Buypass, til glede for kunder, partnere og ansatte, sier administrerende direktør Gunnar Lindstøl i Buypass.

TSS er en internasjonal leverandør av IT-løsninger og består av selvstendige selskaper som leverer produkter og tjenester i sine markedssegmenter.

– Fra vår spede begynnelse og frem til i dag har Norsk Tipping og Tietoevry vært gode eiere som har bidratt til at vi har kunnet utvikle oss til det selskapet vi er i dag. Nå får vi en ny og finansielt sterk eier med langsiktige ambisjoner, sier Lindstøl.

Buypass startet opp i 2021 og har vært eid av Norsk Tipping og Tietoevry med 50 prosent eierandel hver. Buypass har en langsiktig avtale med Norsk Tipping for utvikling, drift og forvaltning av ID- og betalingsløsninger.

– Det har vært en forutsetning for oss å finne en ny eier som vil overta hele selskapet og utvikle Buypass videre til det beste for både ansatte og kunder. Vi føler oss trygge på at TSS vil være en god eier for Buypass i den videre utviklingen av selskapet. Buypass har unik og ettertraktet kompetanse og løsninger, og er godt posisjonert for videre vekst i tråd med selskapets strategi, sier administrerende direktør Klaus Andersen i Tietoevry Banking.