KARIERE

Trøndelag Sparebank utvider ledergruppen med forretningsutvikler

Sebastian Johansen går fra stillingen som Markedssjef i Bitastad til nyopprettet stilling i Trøndelag Sparebank.

Leder for forretningsutvikling og merkevare i Trøndelag Sparebank, Sebastian Johansen.
Publisert Sist oppdatert

Trøndelag Sparebank har ansatt Sebastian Johansen i banken. Johansen starter i en nyopprettet stilling som leder for forretningsutvikling og merkevare, og blir en del av ledergruppen, det skriver banken i en pressemelding.

– Hans innovative tenkemåte og de strategiske ferdighetene vil være viktig for utviklingen av banken og bidra til å styrke vår merkevare samt posisjon i markedet over tid. Til tross for sin unge alder, har Sebastian opparbeidet seg en solid kompetanse. Flere ser nok på han som et fremadstormende talent i trøndersk næringsliv, uttaler administrerende Banksjef, Tor Espnes, i pressemeldingen.

Johansen kommer fra stillingen som markedssjef for Bitastad, der han også har vært en del av ledergruppen i Big Bite. Konsernet Bitastad er en av Norges største veksthus for serveringskonsepter og eier flere store serveringskjeder som blant annet Big Bite, Jordbærpikene og Sabrura.

Det ligger mange spennende muligheter for utvikling og økt vekst, engasjementet er stort, noe som lover svært godt for veien framover, forklarer Johansen.