AML

Strise og PWC inngår avtale: – En ny vertikal for oss

Strise fortsetter utvidelsen av sin kundeportefølje, men denne gang er det utenfor bankbransjen.

Gründertrio. F.v Patrick Skjennum, CTO, Marit Rødevand, CEO og Sigve Søråsen CPO. Strise
Publisert

Fintech-selskapet Strise og PWC Norge annonserer nå at de inngår et samarbeid på antihvitvaskings-prosessen hos PWC, gjennom Strise sin AML automation Cloud.

– Dette er spennende for Strise av flere grunner: For det første er PWC en utrolig sterk og repektert merkevare. For det andre markerer dette en ny vertikal for oss, ettersom PWC Norge er vår første kunde innen profesjonelle tjenester. Det er en stor tillitserklæring til teknologien vår at en av «de store fem» velger Strise til å automatisere sine AML-prosesser. Det er vi veldig stolte av, sier gründer og administrerende direktør Marit Rødevand i Strise til BankShift.

Med samarbeidet vil PWC kunne automatisere flere AML-prosesser og spare tid på oppgaver som tidligere har vært manuelle, skriver Strise i en pressemelding. Det gjelder oppgaver innen AML data management, kunde-onboarding, og pågående due dilligence med AML Automation Cloud.

– Å sikre PWC som kunde er en enorm prestasjon for Strise. Strise AML Automation Cloud er spesielt utviklet for å lette byrden av tidkrevende og kostbare AML-prosesser for store organisasjoner, som PWC Norge, slik at de kan fokusere på det som virkelig betyr noe, å levere kvalitet til sine kunder, sier Rødevand.

I tillegg til å ha et samarbeid med 70 prosent av Nordens største banker, betyr samarbeidet at Strise også nå går inn i et nytt felt, profesjonelle service-selskaper, gjennom avtalen med PWC.